Men At Work

Men At Work TV Produkties
Gustoweg 15
3029 AR Rotterdam
Tel: 010-4733777
Fax: 010-2732492
info@menatwork.tv

Nieuws

Nieuw kookboek Jörgen Raymann: Koken met Tante Es

Artiesten

Jörgen Raymann is samen met zijn vrouw Sheila Raymann de schrijver van een bijzonder kookboek: Koken met Tante Es. Het kookboek van Tante Es bevat smaakvolle recepten met Surinaamse, Caribische en Europeses invloeden bestemd voor alle culturen.

De kookkunsten en geheime recepten van de familie Raymann worden in dit boek prijsgegeven. Het voorwoord is geschreven door Herman den Blijker: “Na het happen van een paar scheppen loeihete Surinaamse sambal wist je dat het lijf je de volgende ochtend zou afstraffen met de beruchte ring of fire“.

In het kookboek bevinden zich illustraties i.p.v. foto’s. Illustrator Kirsten van den  Berg maakte tekeningen bij de recepten.

Het boek wordt uitgebracht door uitgeverij Bookie-Lookie en is nu te bestellen op www.bookie-lookie.nl