Men At Work

Men At Work TV Produkties
Gustoweg 15
3029 AR Rotterdam
Tel: 010-4733777
Fax: 010-2732492
info@menatwork.tv

Nieuws

Nieuw programma Jandino Asporaat: Bij Dino in de Straat

Home

Na zeven succesvolle seizoenen nam Jandino vorig jaar afscheid van De Dino Show. Nu is hij terug met een nieuw televisieprogramma. Dit keer echter niet alleen! Samen met zijn goede vrienden Roué Verveer, Howard Komproe en Murth Mossel is hij vanaf 25 mei wekelijks te zien in de comedyquiz ‘Bij Dino in de Straat’.

Jandino presenteert de quiz en Roué, Howard en Murth zijn de teamcaptains die elke week de strijd met elkaar aangaan. Om punten te verdienen moeten de teamcaptains samen met hun zorgvuldig geselecteerde kandidaten allerlei leuke en grappige opdrachten uitvoeren. Kortom, een gezellige avond lachen op de maandagavond! Beter kan je de week niet starten!

De teamcaptains kiezen hun eigen kandidaten. Deze week hebben zij de keuze uit: ‘een lekker hapje’, ‘een doornroosje’ of ‘een vintage dame’. Met wie zullen de mannen het spel gaan spelen? Ook de mensen in het publiek spelen een belangrijke rol in deze quiz.

Op maandagavond 25 mei is de eerste aflevering te zien van ‘Bij Dino in de Straat’ om 22:05 uur bij de NTR op NPO 3.