Men At Work

Men At Work TV Produkties
Gustoweg 15
3029 AR Rotterdam
Tel: 010-4733777
Fax: 010-2732492
info@menatwork.tv

Nieuws

John Williams en Trijntje Oosterhuis te gast in Dat ding van Tante Es op zaterdag 25 april

Home

Elke zaterdagavond is het één groot feest in de achtertuin van Tante Es! Feest betekent bij Es: lekker eten, live muziek en veel gezellige gasten! Dat ding van Tante Es mag je niet missen!

Op zaterdag 25 april ontvangt Tante Es Trijntje Oosterhuis. Tante Es wil alles weten over haar nieuwe liefde. Hoe hebben ze elkaar ontmoet en hoe was hun eerste date? Tante Es heeft een mooi cadeau voor Trijntje, iets wat misschien van pas kan komen op het Eurovisie Songfestival?

John Williams komt ook langs op het feestje! John wordt de ‘koning van de hulp-programma’s’ genoemd, maar is hij daar zelf wel zo blij mee? Tante Es heeft een bijzonder programmaidee voor John. Ook neemt Tante Es met John en Trijntje het omstreden lijstje door dat onlangs gepubliceerd werd in tijdschrift Viva, met daarop de voordelen van het daten van een donkere man. Wat vinden zij van dit lijstje?

Trijntje sluit het feestje op passende wijze af met het nummer ‘Walk Along’, waarmee zij Nederland zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival.

Zoals elke week kijkt Tante Es samen met haar gasten naar haar favoriete soap; ‘Sopo’.

‘Dat ding van Tante Es’ wordt muzikaal begeleid door Dana Fung Loy.

Je ziet het zaterdag bij Dat ding van Tante Es!

Zaterdag 25 april, 1.55 uur bij de NTR op NPO1

Heb je het gemist? Op www.ntr.nl/datdingvantantees kan je alle afleveringen terugzien.