Men At Work

Men At Work TV Produkties
Gustoweg 15
3029 AR Rotterdam
Tel: 010-4733777
Fax: 010-2732492
info@menatwork.tv

Nieuws

Film van Jandino Asporaat heet BON BINI HOLLAND

Artiesten

Jandino1

‘BON BINI HOLLAND’ is de nieuwe Eyeworks bioscoopfilm waarin Jandino Asporaat de hoofdrol speelt. Andere rollen worden vervuld door Liliana de Vries, Teun Kuilboer, Lone van Roosendaal en Dennis Rudge. Ook Martin van Waardenberg, Cynthia Abma, Hans Dagelet, Sergio IJssel, Ursel de Geer en Humberto Tan zullen in de film te zien zijn.

‘BON BINI HOLLAND’ is een hilarische publiekcomedy en een eigentijdse variant op de traditie van Amerikaanse komedies als ‘Coming to America’, ‘See No Evil/Hear No Evil’ en ‘Trading Places’. Jelle de Jonge gaat de komedie regisseren en hij maakt hiermee zijn speelfilmdebuut. In november 2014 zijn de opnamen gestart en in het najaar van 2015 is Bon Bini Holland te zien in de Nederlandse bioscopen.

Robertico Florentina (Jandino Asporaat) is een brutale, maar charmante oplichter van Curaçao. Hij verdient zijn geld met Bon Bini Bungalows, een zogenaamd bureau dat toeristen onderbrengt in vakantiehuizen zonder dat de eigenaar hier iets van afweet. Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland. Als Robertico de mooie Noëlla Maduro (Liliana de Vries) ontmoet en ontdekt dat haar vader Ken Maduro (Dennis Rudge) een rijke zakenman is, krijgt Robertico een plan. Als hij Ken weet te overtuigen om te investeren in Bon Bini Bungalows, is hij in één klap uit de problemen. Zijn plan lijkt te slagen maar wordt ingewikkeld als Robertico verliefd wordt op Noëlla. Zal hij zijn zwendel voortzetten, of zal hij zijn hart volgen en voor het eerst in zijn leven eerlijk zijn?

Jandino Asporaat boeken? Neem direct contact op met zijn manager.
Lees ook de biografie van Jandino Asporaat.