Men At Work

Men At Work TV Produkties
Gustoweg 15
3029 AR Rotterdam
Tel: 010-4733777
Fax: 010-2732492
info@menatwork.tv

Nieuws

RAYMANN! op zaterdagavond

Artiesten

Na 13 jaar verhuist Jörgen Raymann met zijn nieuwe show ‘RAYMANN!’ naar de zaterdagavond. Zoals we van hem gewend zijn, ontbreekt het ook in dit nieuwe programma niet aan entertainment en comedy, en presenteert hij zijn show op een wijze zoals alleen Jörgen dit kan.

In de eerste aflevering onder meer aandacht voor Movember. Jamai Loman is te gast in het programma. Jamai is erg betrokken bij het Movember-initiatief dat mannen uitdaagt om tijdens de maand november een snor te laten groeien en zo de aandacht te vestigen op prostaatkanker.

‘RAYMANN!’ is vanaf 1 november elke zaterdag te zien om 22:00 bij de NTR op NPO1.

Jörgen Raymann boeken? Neem direct contact op met zijn manager.
Lees ook de biografie van Jörgen Raymann.