Men At Work

Men At Work TV Produkties
Gustoweg 15
3029 AR Rotterdam
Tel: 010-4733777
Fax: 010-2732492
info@menatwork.tv

Nieuws

Nieuw seizoen van De Dino Show op maandag

Artiesten

Dit najaar gaat alweer het zevende seizoen van de succesvolle De Dino Show van start. Jandino Asporaat zorgt ook dit seizoen weer voor hilarische en spraakmakende televisie met bekende Nederlanders op de rode bank en populaire sketches. Zo volgen de camera’s de avonturen van Judeska tijdens de uitvoering van haar taakstraf, bezoekt Sydney met het item ‘Koffie met Sydney’ mensen met een uitzonderlijke passie en maakt Bruno Martins Indi dit seizoen zijn debuut. In het nieuwe item ‘Alles kan kapot’ zal de relatie van een stel uit het publiek worden getest. De Dino Show is vanaf maandag 15 september 2014 te zien om 21:50 uur bij de NTR op NPO 3.

Kijk voor meer informatie over De Dino Show op de website.

Jandino Asporaat boeken? Neem direct contact op met zijn manager.
Lees ook de biografie van Jandino Asporaat.