Men At Work

Men At Work TV Produkties
Gustoweg 15
3029 AR Rotterdam
Tel: 010-4733777
Fax: 010-2732492
info@menatwork.tv

Nieuws

Jan Leyers (België) nieuw in het artiestenmanagement

Artiesten

Met ingang van augustus verzorgt Men At Work TV Produkties alle boekingen en het artiestenmanagement in Nederland van Jan Leyers.

In 1986 richt hij de band ‘Soulsister’ op en is daarmee zeer succesvol. Nog steeds treedt hij met ‘Soulsister’ op. Ook treedt hij solo op; in augustus ging hij weer de studio in met eigen werk waaronder ‘Alles komt in orde’.

Vanaf 1998 maakt Jan tv-programma’s voor VRT/Canvas. Hij maakte vijf reisseries. De laatste drie werden door de VPRO ook in Nederland uitgezonden en door de kijkers zeer goed gewaardeerd. In ‘De weg naar Mekka’ maakte Jan een reis door de moslimwereld, ‘De weg naar het Avondland’ ging over de tanende rol van Europa in de rest van de wereld, in ‘Arm & Rijk’ kaartte Jan de groeiende ongelijkheid aan. Jan schreef over drie van zijn series een boek.

In 2012 verraste de VPRO heel Nederland door Jan Leyers te vragen als presentator van ‘Zomergasten’. De aflevering met Jolande Withuis (sociologe, feministe, schrijfster) werd door een vakjury genomineerd voor de Sonja Barend Award 2012, een prijs voor het beste tv-interview.

Wat Leyers op tv doet, doet hij ook live in het land. Hij kan geboekt worden als presentator, mediator of dagvoorzitter. Leyers wil ook graag zijn kijk op de wereld delen en dat doet hij in zijn lezingen waarin hij over zijn reiservaringen vertelt en de thema’s kan behandelen die in zijn boeken voorkomen. Voor het bedrijfsleven of culturele organisaties kan hij zijn lezing in een bepaalde context zetten, waarmee hij zijn optreden een verrassende draai kan geven. Jan Leyers: een man met vele kwaliteiten, nu te boeken in Nederland.

Artiestenmanagement/boekingen in Nederland:
marijkebuitenhuis@menatwork.tv

Jan Leyers boeken? Neem direct contact op met zijn manager.
Lees ook de biografie van Jan Leyers.