Men At Work

Men At Work TV Produkties
Gustoweg 15
3029 AR Rotterdam
Tel: 010-4733777
Fax: 010-2732492
info@menatwork.tv

Nieuws

Fernando Halman vertelt over zijn succes in Hi5

Artiesten

Fernando Halman staat deze maand op de cover van Hi5 Magazine, een magazine over succes, talent en professionele mentaliteit. Daarnaast heeft hij de promo gemaakt voor de Buma Music Academy en is hij binnenkort de stem van mummie Murray in Hotel Transylvania.

Fernando vertelt in het interview over al zijn werkzaamheden bij onder meer Hi5 zelf, FunX en Z@pp. Ook vertelt hij waar hij de energie vandaan haalt voor zijn drukke agenda en hoe hij, ondanks Mavo advies toch zijn Atheneum diploma heeft gehaald. Lees hier het interview.

Druk heeft Fernando het zeker. Hij maakte de promo voor de Buma Music Academy, waarin hij studenten oproept om mee te doen met dit project van Buma Cultuur. De Buma Music Academy is een landelijk project dat het muziekonderwijs in tijden van grote bezuinigingen ondersteunt.

Ook werd Fernando vanuit zijn expertise als radiopresentator geïnterviewd over de TOP2000 door Lijn 1 op Radio 1. Je kunt het fragment hier beluisteren.

Hotel Transylvania
Daarnaast is hij vanaf 19 december te horen als de stem van mummie Murray in de Nederlandstalige versie van de Sony Pictures animatiefilm Hotel Transylvania. In de Amerikaanse versie werd deze stem ingesproken door zanger CeeLo Green.