Men At Work

Men At Work TV Produkties
Gustoweg 15
3029 AR Rotterdam
Tel: 010-4733777
Fax: 010-2732492
info@menatwork.tv

Nieuws

Jandino Asporaat

Jandino presenteert Curaçao North Sea Jazz (CNSJ)

Artiesten

De derde editie van het Curaçao North Sea Jazz ziet er anders uit dan voorgaande jaren. Behalve muziek, kun je dit jaar ook een flink portie humor verwachten. Niemand minder dan stand-up comedian Jandino Asporaat zal de presentatie in handen nemen van het festival op vrijdag 31 augustus 2012.

Behalve de komst van Jandino heeft de organisatie van CNSJ nog een andere verrassing in petto. In hun zoektocht om meer muziek naar de regio te brengen, is besloten het concept van de All Stars Band terug te brengen. Er is speciaal voor het festival een All Star Band samengesteld die in handen is van muzikant en producer Sergio George. George zal samen met de beste muzikanten uit de salsawereld de All Star Band nieuw leven in blazen. Niet minder dan El Canario, Servando y Florentino, Cheo Feliciano, Andy Montañez, Luis Enrique, Ivy Queen, Aimee Nuviola, Johnny Rivera, Willy Garcia en Willie Chirino zullen hun opwachting maken.

Headliner op de vrijdag is Carlos Santana. De Mexicaanse superster vergaarde zijn roem in de jaren 60 en 70 toen zijn band Santana pionierde met rock, salsa en jazz fusion. Ook Ruben Blades heeft laten weten dit jaar nogmaals te komen, hij speelt ook op vrijdag. De Dizzy Gillespie™ All-Star Big Band bekendmaken maakt eveneens zijn opwachting op vrijdag en bestaat uit veel Gillespie alumni, zoals Paquito D’Rivera die de big band zal leiden. De in Havana geboren Paquito wordt gezien als de meest creatieve Cubaanse jazzmuzikant en een van de beste klarinetspelers ter wereld. Voor de zaterdag staat James Farm op het podium. In de gloednieuwe band slaat saxofonist Joshua Redman de handen ineen met een groot talent van de nieuwe jazzgeneratie, pianist Aaron Parks. De ritmesectie is een fantastische met bassist Matt Penman en drummer Eric Harland.

Dit jaar is er niet één maar zijn er twee gratis concerten voorafgaand aan het festival. Op zondag 26 augustus en maandag 27 augustus kan Curaçao genieten van de gratis concerten op het Brionplein.

Voor meer informatie: www.curacaonorthseajazz.com