Men At Work

Men At Work TV Produkties
Gustoweg 15
3029 AR Rotterdam
Tel: 010-4733777
Fax: 010-2732492
info@menatwork.tv

Nieuws

Recepten van Pierre Wind verkrijgbaar bij Slimmer Zwanger

Artiesten

Het persoonlijke coachingsprogramma Slimmer Zwanger, in januari door Erasmus MC gelanceerd, is goed van start gegaan en wordt door de deelnemers positief beoordeeld. Door middel van een website op de mobiele telefoon en adviezen per SMS en e-mail worden aanstaande ouders begeleid bij het aanleren en onderhouden van gezonde voedings- en leefstijlgewoonten. Het coachingsprogramma krijgt nu een nieuwe impuls met recepten-op-maat van topkok Pierre Wind.

Vanaf juni verstrekt Pierre Wind alle nieuwe gebruikers van Slimmer Zwanger een tiental originele, op maat gemaakte kookrecepten. Gezonde gewoonten verlagen de kans op onvruchtbaarheid bij de vrouw en de man en verlagen ook de risico’s op complicaties tijdens de zwangerschap en rond de bevalling. Met ‘gezonde’ recepten wil Pierre Wind een positieve bijdrage leveren aan Slimmer Zwanger. Wind: “Slimmer Zwanger gaat de eetcultuur veranderen. In positieve zin, dan. Kikkûh.”

Kijk voor meer informatie op www.slimmerzwanger.nl