Men At Work

Men At Work TV Produkties
Gustoweg 15
3029 AR Rotterdam
Tel: 010-4733777
Fax: 010-2732492
info@menatwork.tv

Nieuws

Maak kennis met Shay!

Artiesten

Leer Shay en haar talenten kennen door een kijkje te nemen op haar website www.shaykreuger.nl!

Shayveca Kreuger (Shay), geboren in 1981 in Rotterdam, is met name bekend van haar werk in de radiowereld. Bij FunX produceert en presenteert ze sinds een jaar of vier de actualiteitenprogramma’s FunX Forum en de Love Lounge. Sinds 2 jaar produceert en is ze medehost van het middagprogramma Fresh ’n Up.

Sinds 2002 treedt Shay ook op als spoken word artieste en podiumpresentatrice tijdens verschillende culturele festivals en evenementen waaronder de Miss Zomercarnaval-verkiezing, Music Matters Conferentie, de Wild Card Show, Woman Inc festival, Rotterdamse Kringen, Scala Internationale Vrouwendag, Rotterdam Verkeert en Re:Definition. In 2009 presenteerde ze Jong & Geld; een thema uitzending van de VPRO. Ook interviewde ze Newton Farris tijdens het DutchVersity event in de Heineken Music Hall. In 2010 interviewde zij Quincy Jones tijdens de Martin Luther King Life Time Achievement Award in Atlanta (USA). In 2011 nam zij de presentatie van het muziekpodium met optredens van KANE en Di-rect voor haar rekening bij de ANWB Ledendag. Dit jaar verzorgt Shay van 12 t/m 17 juni op het Plein in Den Haag de presentatie van het programma van Festival Classique dat alweer voor de 6e keer plaatsvindt.

Kijk voor een compleet profiel op haar nieuwe website www.shaykreuger.nl en maak kennis met Shay!

Voor informatie en boekingen: Edith van Rijn, tel. 010-47 33 777, edithvanrijn@menatwork.tv