Men At Work

Men At Work TV Produkties
Gustoweg 15
3029 AR Rotterdam
Tel: 010-4733777
Fax: 010-2732492
info@menatwork.tv

Nieuws

Studio 1 – Schiecentrale Studio’s

Artiesten

Met ingang van 1 januari 2011 exploiteert Men at Work TV Produkties Studio 1 in de Schiecentrale (Delfshaven) in Rotterdam. Men at Work biedt in overleg (media-)evenementen op locatie aan in combinatie met boekingen van artiesten uit eigen management. Het is mogelijk om één of meerdere vaste onderdelen van tv-programma’s zoals Raymann is Laat en zo:RAYMANN te integreren in een evenement, al dan niet met medewerking van Jörgen Raymann, Sjaak Bral, Quintis Ristie of standup comedian Jandino.

Studio 1 maakt onderdeel uit van de Schiecentrale Studio’s. Het unieke, meer dan 100 jaar oude, industriële pand aan de Schiehaven in Rotterdam biedt met Studio 1 en Studio 2 een vloeroppervlak van ruim 2.000 m2 voor evenementen, TV- en filmopnamen.

De totale ruimte is opgedeeld in een entreeruimte en twee multifunctionele studio’s en zalen. Naast de ruimte ‘voor de schermen’ beschikt de Schiecentrale Studio’s ook over een complete backstage met diverse kleedkamers, sanitaire voorzieningen, productieruimten en visagie. Bij grote en/of langlopende producties bestaat de mogelijkheid om decor op te slaan in de kelder onder de studio’s.