Men At Work

Men At Work TV Produkties
Gustoweg 15
3029 AR Rotterdam
Tel: 010-4733777
Fax: 010-2732492
info@menatwork.tv

Nieuws

Pierre Wind

‘Eet erger je niet’ spel door Pierre Wind

Artiesten

‘Eet erger je niet’ is een variatie op het spel ‘Mens erger je niet’ bedacht door chefkok/foodstylist Pierre Wind. Het spel is een andere manier van gezellig eten met de familie. De spelregels zijn in grote lijnen hetzelfde als bij ‘Mens erger je niet’, maar met een paar aanpassingen. De spelers maken bijvoorbeeld zelf hun pionnen. Vooraf wordt bepaald bij welk getal je een bonushapje verdient.

Dat kan zijn: een mini hamburgertje als je 4 gooit. Wanneer een pion op een plek komt waar al een pion staat, dan wordt deze eraf gegooid en moet diegene een glaasje soep nemen (dit is bijvoorbeeld soep van een ingrediënt die niemand erg lekker vindt; pens-soep of spruitjessoep). Elke keer wanneer je een nieuwe pion inbrengt dan eet je een stokbroodje met salade. Degene die het spel wint, krijgt het toetje! De verliezers eten het overgebleven eten op.

Voor meer informatie: http://zapplive.ncrv.nl/ncrvgemist/15-3-2012/zpplive-afl-69-deel-4